Bookbeat – Prøv gratis i 14 dage

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.3″ background_color=”rgba(0,0,0,0.5)”][et_pb_row _builder_version=”3.26.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” text_color=”light” _builder_version=”3.26.3″][/et_pb_post_title][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_post_title title=”off” meta=”off” _builder_version=”4.0.2″ hover_enabled=”0″ box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_post_title][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ background_layout=”dark”]

Bookbeat er en af de nyeste lydbogtjenester i Danmark. De har et stort udvalg af engelske lydbøger og flere og flere danske lydbøger kommer til tjenesten. Læs meget mere om Bookbeat og prøv dem gratis lige her.

Du kan prøve Bookbeat kvit og frit i 14 dage uden binding. Normalprisen på et abonnement er på 99 kr./md. med ubegrænset adgang til alle bogtitler.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://online.adservicemedia.dk/cgi-bin/click.pl?cid=9871&pid=9436&media_id=72458&sub=gratis-lydboeger-dk-bookbeat” button_text=”Prøv bogtjenesten gratis” button_alignment=”center” _builder_version=”3.26.3″ background_layout=”dark”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_row _builder_version=”3.26.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″]

Om Bookbeat

Bookbeat er en svensk lydbogtjeneste, præcis ligesom Storytel. De er dog kommet lidt efter Storytel og har derfor været længere tid om at få ordentligt fat i markedet. Endelig for os danskere er Bookbeat kommet til landet og det betyder at vi har endnu en bogtjeneste at vælge imellem og endnu en gratis prøveperiode på lydbøger og e-bøger på abonnement.

Bookbeat blev grundlagt i … af … og er i dag tilgængelig i alle de nordiske lande: Sverige, Norge, Finland og Danmark, samt England og Tyskland.

Bookbeat anmeldelse

Nu til det det hele handle om, en god og grundig gennemgang af Bookbeat og alle deres fede features og funktionaliteter, samt de ting der er knap så gode og som bør forbedres eller kan findes bedre hos konkurrenterne. Vi kigger på en række ting, som altid når vi anmelder en ny lydbogtjeneste, og det er:

  • Udvalget af lydbøger og e-bøger
  • App’ens funktionalitet
  • Pris og abonnement 

Udvalg af lydbøger og e-bøger

Bookbeats app

Funktioner

Pris og abonnement

Konklusion

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]