Fairytell – gratis lydbøger til børn

Lydbøger og e-bøger til børn er rigtig smart, et er lærende underholdning til mange timer og Fairytell er en af de eneste bogtjenester der kun er målrettet børn. De har et udvalg af børnebøger der er nøje udvalgt og med masser af populære og gode børnebogstitler. Du kan roligt regne med at dit barn vil få noget ud af at have Fairytell og du skal ikke være bange for at de læser noget de ikke må, da der jo kun er bøger for børn.

Du kan prøve Fairytell gratis i 30 dage uden binding, og da de kun tilbyder streaming af børnebøger har de også en efterfølgende abonnementspris på kun 59 kr./md.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”http://online.digital-advisor.com/SH4Vo” button_text=”Prøv bogtjenesten gratis” button_alignment=”center” _builder_version=”4.2.2″ background_layout=”dark” hover_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_row _builder_version=”3.26.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text _builder_version=”4.0.2″]

Om Fairytell

Fairytell anmeldelse

  • Udvalget af lydbøger og e-bøger
  • App’ens funktionalitet
  • Pris og abonnement

Udvalg af lydbøger og e-bøger

Fairytells app

Funktioner

Pris og abonnement

Konklusion