Maneno – Lær at læse app for børn

Maneno har valgt at gøre noget nyt på lydbogs- og e-bogsmarkedet for børn. Det er ikke bare endnu en app hvor du kan streame børnebøger, nej det er også en app der hjælper dit barn med at lære at læse. Det betyder ikke at man ikke bare kan nøjes med at lytte eller læse en bog, for det kan man også. Det er en dejlig alsidig og nytænkende app med lydbøger og e-bøger til børn.

Maneno tilbyder også en gratis prøveperiode på 30 dage uden binding, og der er masser af gode funktioner der skal prøves af. Abonnementet kan efterfølgende fortsættes til 89 el. 129 kr./md. alt efter hvilket medlemsskab du vælger, og vælger du at binde dig i længere perioder kan du spare en del penge.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://maneno.dk/” button_text=”Prøv bogtjenesten gratis” button_alignment=”center” _builder_version=”4.0.2″ background_layout=”dark” hover_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_row _builder_version=”3.26.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text _builder_version=”4.0.2″ hover_enabled=”0″]

Om Maneno

Maneno anmeldelse

  • Udvalget af lydbøger og e-bøger
  • App’ens funktionalitet
  • Pris og abonnement

Udvalg af lydbøger og e-bøger

Manenos app

Funktioner

Pris og abonnement

Konklusion