Nextory – Prøv gratis i 14 dage

Nextory er en af de nyeste lydbogstjenester i Danmark, men det betyder ikke at den ikke er interessant sammenlignet med konkurrenterne. Nextory er nemlig allerede til stede i flere andre lande og har derfor også et stort udvalg af bogtitler på deres platform. Du kan læse meget mere om Nextory, udvalget af bøger, deres app og prøve dem helt gratis lige her.

Du kan prøve Nextory gratis i 14 dage uden binding. En prøveperiode der giver dig adgang til hele udvalget af lydbøger og e-bøger i deres app. Efterfølgende fortsætter dit abonnement til en pris på mellem 99 kr./md. og 159 kr./md. alt efter det abonnement du har valgt at prøve gratis.

Om Nextory

Nextory blev grundlagt i Sverige tilbage i 2013 og selvom Storytel var først på markedet, var Nextory faktisk de første til både at tilbyde streaming af lydbøger og e-bøger på samme platform. Det har gjort at de har haft en betydelig indflydelse på udviklingen af markedet, da de har tvunget andre bogtjenester til at følge trop, hvilket Storytel allerede gjorde kort tid efter Nextory lancerede.

Der har været fokus på at tilbyde de rigtige løsninger til de rigtige personer hos Nextory, hvorfor man også har valgt at lave en lydbog app der tilbyder 3 forskellige abonnementer alt efter hvor mange personer i er der skal bruge abonnementet og hvor vigtigt det er at have adgang til de nyeste bogtitler på platformen. Det har også gjort at der er forskellige priser og alt efter hvad du vælger kan Nextory både have en af de billigste priser pr. måned eller en af de dyreste priser pr. måned. Du kan læse meget mere om priser og abonnement i vores anmeldelse.

Nextory anmeldelse

Som sagt er Nextory nye på det danske marked, men det er bestemt ikke en ny bogtjeneste og derfor må man forvente at platformen heller ikke er amatøragtigt bygget op og har en lang række funktioner der efterhånden skal være i en lydbogstjeneste. Vi har taget et kig på Nextory for at finde ud af hvor god app’en egentlig er og du kan læse alle vores erfaringer herunder. 

Udvalg af lydbøger og e-bøger

Nextorys app

Funktioner

Pris og abonnement

Konklusion