Sider om lydbøger og lydbog apps

Her kan du se en oversigt over de forskellige undersider på gratis-lybøger.dk og hurtigt og nemt navigere videre til dem.

Gratis lydbøger – Få en oversigt over de mange steder du kan høre lydbøger gratis altid el. i en begrænset prøveperiode. Vi har samlet og skrevet om alle lydbog apps.

Lydbøger til børn – Se her hvordan du får gratis lydbøger til dine børn, så du kan underholde dem når du ikke selv har tid.

Bedste lydbog apps – På denne sider har vi lavet en hurtigt og let overskuelig oversigt over alle lydbog apps – gratis og premium – så du nemt kan se hvad der er at vælge i mellem.

Prøv Mofibo gratis – Har kan du læse om Mofibo og hvordan du gratis kan lytte til lydbøger på Mofibo i 14 dage. Du kan lytte til lydbøger både offline og online.

Mofibo anmeldelse –

Prøv Bookbeat gratis

Bookbeat anmeldelse –

Prøv Chapter gratis –

Chapter anmeldelse –

Prøv Nextory gratis

Nextory anmeldelse –

eReolen – Gratis lydbøger fra biblioteket – Her kan du se hvordan du kommer i gang med eReolen, som er de danske bibliotekers gratis bogtjeneste, fyldt med lydbøger.

Prøv Storytel gratis – Her kan du læse om bogtjenesten Storytel og hvordan du kan prøve Storytel gratis og lytte til lydbøger online og offline på alle dine enheder.

Sammenligning af bogtjenester – Er du i tvivl om hvilken af de mange bogtjenester du skal vælge, kan du på denne side se en sammenligning af Mofibo, Bookbeat, Chapter, Nextory og eReolen, og finde ud af hvilken en vi anbefaler. Du kan prøve dem alle gratis.

Lydboganbefalinger – Der er rigtig mange lydbøger derude, Mofibo har f.eks. mere end 300.000 at vælge imellem. Her kommer vi med anbefalinger til nogle gode lydbøger hver uge.