Om gratis lydbøger i Danmark

Her på siden guider vi dig til hvordan du får gratis adgang til lydbøger i Danmark. Der findes flere muligheder for at lytte gratis til lydbøger online, vi oplyser dig om dem alle sammen og fortæller dig hvordan kommer i gang helt gratis.

Velkommen! og god fornøjelse med vores side. Du kan få et overblik over alle steder du kan høre gratis lydbøger her. Nedenfor kan du læse om hvad vi ellers skriver om på siden.

Lydboganbefalinger

Først og fremmest guider vi dig til hvordan du gratis kan lytte til lydbøger, men det er ikke alt vi hjælper dig med. Det er i lige så høj grad vigtigt at du ved hvor og hvilke lydbøger du kan høre på de forskellige bogtjenester. Derfor laver vi forskellige lydboglister hvor vi anbefaler de bedste lydbøger indenfor forskellige genre og emner. Du kan se vores seneste boganbefalinger her.

Optimal brug af bogtjenester

Når du er kommet godt og gratis i gang med en bogtjeneste (Mofibo, Storytel eller eReolen), så kan man hurtigt støde på en masse funktioner i bogtjenesten som er helt nye for en. Vi hjælper dig også med at forstå og bruge alle disse funktioner 100% optimalt. Det gør vi ved at lave en guide til hver enkelt funktion der viser dig hvordan du bruger den.

Gear til lytning

Sidst men ikke mindst er det at høre en lydbog en oplevelse og det er vigtigt at gøre den oplevelse så god som muligt. Det gør du ved at have det helt rigtige udstyr klar til lytningen. Vi hjælper dig med at vælge de bedste høretelefoner til lydbøger, bedste højttalere og bedste afspilningsenheder.

Endnu en gang håber jeg du kommer til at nyde god brug af hjemmesiden og de informationer du får.

Du kan også finde os på svensk, norsk og finsk.

Gode lydbøger og gode sager

Vi elsker de gode lydbøger, men vi er så sandelig også fan af at støtte de gode sager. Derfor har vi valgt at støtte en række initiativer ved at gøre opmærksom på dem på vores side. Du kan se hvilke og klikke dig videre til deres hjemmeside herunder.

Affaldssortering.org
Forenigo
Etik Online
Plastik Nej Tak
Vi støtter Plastik i Havet

Læs mere om initiativet på Plastikihavet.dk

Vi Holder Afstand