Kategorier
Alt

Kaninen der så gerne ville sove lydbog

Har man børn er en god godnathistorie noget af det vigtigste at ligge inde med. En af de bedste og mest populære godnathistorier for børn for tiden, er Kaninen der så gerne ville sove som du kan afspille som lydbog for dine børn eller læse som e-bog.

Kategorier
Alt

Lydbøger af Bjarne Reuter (Zappa, 7.a, Busters verden m.m.)

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” _builder_version=”3.4.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.4.1″][/et_pb_post_title][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.19.11″]

De fleste er vokset op med Bjarne Reuters fantastiske bøger (som f.eks. Zappa, 7.a, Busters verden mv.). Vil du gerne have, at dit barn også vokser op med de samme historier (eller måske vil du gerne selv mindes tilbage til din barndom), så har jeg en god nyhed til dig.

Kategorier
Alt

Hør Harry Potter på lydbog helt gratis

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” _builder_version=”3.4.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.4.1″][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.19.11″]

Du kan høre den vel nok mest populære fantasy bog nogensinde som lydbog på dansk og engelsk – fuldstændig gratis.

Grunden til det er nemlig, at de er blevet tilgængelige som lydbøger på Mofibo. Og med deres gratis prøveperiode på 14 dage (helt uden bindinger), kan du altså få adgang til Harry Potter bøgerne helt uden at skulle betale for det. Du kan herunder læse mere om de 7 bøger.

Kategorier
Alt

Prøv Bookmate gratis i 7 dage

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.4.1″ use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”3.4.1″ meta=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.16″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Bookmate er en bogtjeneste der fungerer ligesom Storytel og Mofibo. Dog har de et mindre dansk udvalg end Mofibo og Storytel. Men til gengæld har de mange bøger på mange andre sprog – mere end 850.000 bøger på mere end 10 forskellige sprog.

Kategorier
Alt Guides

Gratis lydbøger til børn

Lydbøger er fremtiden også fo børn. Med det ikke sagt at alle børnebøger bør erstattes af lydbøger, fordi fysiske børnebøger kan bidrage meget mere til barnets udvikling. Lydbøger til børn kan derimod være rigtig gode når man køre bil eller rejser, eller i dagstimerne i stedet for en film eller TV.

Kategorier
Alt Guides

Storytel eller Mofibo eller eReolen – Hvilken tjeneste er bedst?

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” custom_margin=”-30px|||” parallax_method_1=”off” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.0.87″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”on” parallax_method=”off” parallax_effect=”on” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.19.10″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” border_style=”solid”]

Hvis du er kommet til denne side er du højst sandsynlig i tvivl om hvilken bogtjeneste du skal bruge til at høre lydbøger online. Det kan du finde ud af herunder hvor vi har lavet en sammenligning af de 3 bogtjenester der findes i Danmark.