Kategorier
Alt

Kaninen der så gerne ville sove lydbog

Har man børn er en god godnathistorie noget af det vigtigste at ligge inde med. En af de bedste og mest populære godnathistorier for børn for tiden, er Kaninen der så gerne ville sove som du kan afspille som lydbog for dine børn eller læse som e-bog.

Kategorier
Alt

Lydbøger af Bjarne Reuter (Zappa, 7.a, Busters verden m.m.)

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” _builder_version=”3.4.1″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.4.1″][/et_pb_post_title][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.19.11″]

De fleste er vokset op med Bjarne Reuters fantastiske bøger (som f.eks. Zappa, 7.a, Busters verden mv.). Vil du gerne have, at dit barn også vokser op med de samme historier (eller måske vil du gerne selv mindes tilbage til din barndom), så har jeg en god nyhed til dig.

Kategorier
Alt

Hør Harry Potter på lydbog helt gratis

Du kan høre den vel nok mest populære fantasy bog nogensinde som lydbog på dansk og engelsk – fuldstændig gratis.

Grunden til det er nemlig, at de er blevet tilgængelige som lydbøger på Mofibo. Og med deres gratis prøveperiode på 14 dage (helt uden bindinger), kan du altså få adgang til Harry Potter bøgerne helt uden at skulle betale for det. Du kan herunder læse mere om de 7 bøger.

Harry Potter og De Vises Sten

Harry-Potter-og-de-vises-sten

Harry Potter og De Vises Sten er den første bog blandt de 7 bøger. Her følger vi den forældreløse dreng, Harry Potter, som vokser op blandt sin tante, onkel og fætter. Ved sin 11-årige fødselsdag finder Harry dog ud af, at han ikke er helt ligesom de andre børn. Han er nemlig en troldmand. Han bliver derfor optaget på troldmandsskolen Hogwarts, og han finder hurtigt ud af, at hans historie ikke er helt ligesom hans tante og onkel har fortalt ham.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer

Harry_Potter_og_Hemmelighedernes_Kammer

Det er blevet andet skoleår for Harry og hans venner på Hogwarts. Da der begynder at dukke en række beskeder op på skolen om, at “Hemmelighedernes Kammer” er blevet åbnet, og alle elever som ikke er fuldblods troldmænd vil blive dræbt af “Slytherins arvetager”, begynder panikken at brede sig på skolen. Harry og hans venner Ron og Hermione begynder derfor at undersøge disse angreb. Dette leder dem ind i et dystert mysterium.

Harry Potter og Fangen fra Azkaban

Harry-Potter-og-Fangen-fra-Azkaban

Det er nu blevet tid til Harry 3 år på Hogwarts. Den meget farlige fange, Sirius Black, er undsluppet fra troldmandsfængslet. Dette er især en situation som er alvor for Harry, da Sirius Black specielt er ude efter Harry. Harry er derfor nødt til at blive på Hogwarts hele tiden, da det er det eneste sted, hvor han er i sikkerhed. Men selvom han er i sikkerhed på Hogwarts, så kommer Harry, Ron og Hermione igen til at stå overfor sort magi.

Harry Potter og Flammernes Pokal

Harry-Potter-og-Flammernes-Pokal

Det er blevet fjerde år på Hogwarts og i år er det blevet tid til verdensmesterskabet i Quidditch, hvor de bedste trolmænd og hekse skal kæmpe mod hinanden i den magiske verdens foretrukne sportsgren. Men hvad der begynder som en festlig begivenhed udvikler sig til en række dramatiske begivenheder som viser, at Lord Voldemort er ved at få sine kræfter tilbage. Det tyder på, at der denne gang venter udfordringer for Harry, som er mere end han kan magte.

Harry Potter og Fønixordenen

Harry-Potter-og-Fønixordenen

Efter endnu en forfærdelig sommerferie i selskab med familien Dursley længtes Harry efter at vende tilbage Hogwarts. Især vil han vide, hvorfor Hermione og Ron ikke har kontaktet ham hele sommerferien. Det viser sig, at folk har haft travlt med at genskabe Fønixordenen. En orden som skal beskytte Harry mod Voldemort. Der venter sig endnu et vild år for Harry på Hogwarts.

Harry Potter og Halvblodsprisen

Harry-Potter-og-Halvblodsprisen

Efter Harrys gudfar, Sirius, blev dræbt og den gruopvækkende kamp mod Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi, bruger Harry de første uger at sommerferien på at ligge i sengen og sørge. Harry venter på Dumbledore, som har lovet at komme og fortælle ham sammenhængen mellem ham og Voldemort. Men det bliver ikke helt som Dumbledore har lovet, for udenfor er krigen mellem det gode og onde for alvor begyndt.

Harry Potter og Dødsregalierne

Harry-Potter-og-Dødsregalierne

Harry Potter og Dødsregalierne er den sidste bog i denne fantastiske historie. Her får vi det længe ventet opgør mellem Harry Potter og Lord Voldemort. Sammen med Ron og Hermione er Harry blevet sendt på den farlige mission af ødelægge Voldemorts tilbageværende Horcruxer, så verden ikke bliver et mørkt og dystert sted. Men hvor skal de lede? Og tid har de heller ikke meget af, for Voldemort leder efter Harry.

Så bliver det vist ikke nemmere at komme i gang med Harry Potter bøger. Alle lydbøger læses desuden op af skuespilleren Jesper Christensen, som gør det fremragende i rollen som oplæser.

Hvad er Mofibo?

Hvis du ikke er stødt på Mofibo før, så er Mofibo en streamingtjeneste for lyd- og e-bøger. Dvs. du for et fast beløb om måneden kan lytte/læse til deres mere end 40.000 forskellige lyd- og e-bøger. Du kan endda downloade dem til offline brug, så du kan høre Harry Potter som lydbog uden interforbindelse (f.eks. i flyet på vej til din feriedestination).

Et abonnement koster normalt 129 kr. om måneden. Men du kan prøve det fuldstændig gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger. Så finder du ud af, at det ikke er noget for dig – så kan du sagtens opsige dit abonnement og du har ingen penge mistet.

Når nu du er interesseret i Harry Potter lydbøgerne, kunne du måske også være interesseret i at finde ud af hvor du kan se Harry Potter film gratis.

Har du spørgsmål eller lignende, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Kategorier
Alt

Prøv Bookmate gratis i 7 dage

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.4.1″ use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”3.4.1″ meta=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.16″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Bookmate er en bogtjeneste der fungerer ligesom Storytel og Mofibo. Dog har de et mindre dansk udvalg end Mofibo og Storytel. Men til gengæld har de mange bøger på mange andre sprog – mere end 850.000 bøger på mere end 10 forskellige sprog.

Kategorier
Alt Guides

Gratis lydbøger til børn

Lydbøger er fremtiden også fo børn. Med det ikke sagt at alle børnebøger bør erstattes af lydbøger, fordi fysiske børnebøger kan bidrage meget mere til barnets udvikling. Lydbøger til børn kan derimod være rigtig gode når man køre bil eller rejser, eller i dagstimerne i stedet for en film eller TV.

Kategorier
Alt Guides

Storytel eller Mofibo eller eReolen – Hvilken tjeneste er bedst?

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” custom_margin=”-30px|||” parallax_method_1=”off” admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”off”][et_pb_post_title meta=”off” _builder_version=”3.0.87″ background_color=”rgba(255,255,255,0)” parallax=”on” parallax_method=”off” parallax_effect=”on” module_bg_color=”rgba(255,255,255,0)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”][/et_pb_post_title][et_pb_text _builder_version=”3.19.10″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” border_style=”solid”]

Hvis du er kommet til denne side er du højst sandsynlig i tvivl om hvilken bogtjeneste du skal bruge til at høre lydbøger online. Det kan du finde ud af herunder hvor vi har lavet en sammenligning af de 3 bogtjenester der findes i Danmark.