Kategorier
Alt

Papmaché-reglen lydbog

Helle Joof er en kendt dansk personlighed, i mange år fra underholdningsbranchen i form af musik og TV, men i de senere år som debattør og forfatter. En af hendes mest populære bøger i nyere tid er Papmaché-reglen du kan høre gratis som lydbog.

Bookbeat logo

✔ 45 dage gratis uden binding
✔ 200.000+ lydbøger og e-bøger
✔ Pris fra kun 79 kr. md.

Hvad handler Papmaché-reglen om?

Hella Joof Papmaché-reglen lydbog

Papmaché-reglen er en form for selvhjælpsbog der beskriver mange af livets uskrevne regler – hvad er godt at gøre, og hvad skal man absolut ikke gøre. Det overordnede fokus er på hvad du skal/skal ikke gøre for at blive glad og lykkelig i hverdagen.

Det er en humoristisk bog skrevet på klassisk Hella Joof manér, og så tager den selvfølgelig højde for at man alligevel gør det man ikke skal gøre, men med en regel for hvad man så gør i den situation – deraf bogens navn: Papmaché-reglen.

Om forfatteren: Hella Joof

Hella Joof har medvirket i børneprogrammer og TV-programmer, hun har været en del af den danske popgruppe Det Brune Punktum og er ikke bleg for at sige sin mening, hvorfor hun nok også har brugt de seneste år af sit liv på at være en aktiv debattør og skrevet en del bøger om livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *