Kategorier
Alt

Kastanjemanden lydbog

Kastanjemanden er netop blevet aktuel igen, nu hvor den filmatiserede udgave af bogen er kommet på Netflix. Det er lavet til en miniserie i 6 afsnit, men du kan også høre el. genhøre lydbogen med alle detaljerne.

Lydbogen finde hos Bookbeat, som du kan prøve gratis i 45 dage – uden binding. Hør Kastanjemanden gratis som lydbog ved at klikke på knappen herunder.

Bookbeat logo

✔ 45 dage gratis uden binding
✔ 200.000+ lydbøger og e-bøger
✔ Pris fra kun 79 kr. md.

Hvad handler Kastanjemanden om?

Kastanjemanden lydbog

Bogen handler om en række forbrydelser, mord, der alle har en kastanjemand efterladt ved gerningsstedet tilfælles. Det er på mange måde en klassisk krimihistorie, hvorfor den også er så populær, og med rette for fortællingen fungerer bare godt. Den er dog et nyk uhyggeligere end de fleste krimier og går på grænsen til gys.

I historien følger vi kriminalbetjentene Naia og hendes nye makker Hess der bliver sat på sagen der starter med et noget usædvanligt mord, hvor den ene hånd er skåret af og forsvundet. Samtidig vender socialministeren tilbage fra et 1 års fravær da hendes datter er forsvundet og formodet død. Det viser dig dog at de nye mordsager muligvis er kædet sammen med forsvindingen ministerens datter.

Det kan godt være at du efter at have hørt lydbogen ikke får lyst til at lave kastanjemænd i en rum tid, men til gengæld får du læst en af de bedre prisvindende krimier. I 2019 da den udkom vandt den Debutantprisen der bliver uddelt af Det Danske Kriminalakademi.

Du finder som sagt lydbogen i din foretrukne lydbog app el. hos Bookbeat som du via vores side kan prøve gratis i 30 dage – uden binding.

Kastanjemanden lydbog anmeldelser

Ikke bare modtog Kastanjemanden Debutantprisen fra Det Danske Kriminalakademi i 2019, den modtog også stor ros fra såvel læserne som anmelderne allerede da den udkom. Herunder kan du se nogle anmeldelser fra udvalgte medier og brugerplatforme.

  • Bookbeats brugere – 4,7 ud af 5 stjerner
  • Saxos brugere – 4,5 ud af 5 stjerner
  • Fyens Stiftstidende – 6 ud af 6 stjerner
  • Politiken – 4 ud af 6 hjerter
  • Berlingske – 4 ud af 6 stjerner

Høre lydbogen med dine egne øre el. læs e-bogen med dine egne øjne og giv os din anmeldelse i kommentarfeltet nederst på siden.

Om forfatteren: Søren Sveistrup

Kastanjemanden er en debutroman skrevet af journalist, manuskriptforfatter og nu forfatter Søren Sveistrup. Han har tidligere været manden bag den succesfulde TV-serie Forbrydelsen der er lavet 3 sæsoner af, så hans evne til at fortælle populære krimihistorier kommer ikke overraskende også frem Kastanjemanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *