Gratis Mofibo

Mofibo er den største bogtjeneste i Danmark med over 30.000 bogtitler fordelt på både lydbøger og e-bøger. Her på siden kan du få et overblik over hvad Mofibo er og hvordan du kan prøve Mofibo gratis.

Prøv Mofibo gratis i 14 dage

14 dages gratis Mofibo

Alle kan prøve Mofibo helt gratis i 14 dage, det er ikke et tilbud der kun er forbeholdt enkeltpersoner. Den 14 dages gratis prøveperiode på Mofibo, giver adgang til hele Mofibos arkiv af lydbøger og e-bøger. Prøveperioden er uden binding. Dvs. er du ikke interesseret i, at abonnementet forsætter efter gratis perioden, kan du opsige dit abonnement inden prøveperioden er slut.

Om Mofibo

Mofibo er en dansk startet bogtjeneste, som blev sat i værk i år 20— af Morten Strunge. Morten Strunge har tidligere stået bag det succesrige teleselskab Onfone som bliv solgt til TDC i 2011. I dag er Mofibo også blevet solgt og ejes nu af lydbogstjenesten Storytel.

Mofibo startede ud som en abonnementstjeneste med kun e-bøger på deres platform, men i 2015 valgte de at udvide deres indhold til også at inkludere lydbøger. I dag er der mere end 30.000 bogtitler på Mofibo både i lydbogsformat og i e-bogsformat. Blandt de 30.000 titler er der bøger i alle former for genre og der også bøde danske og engelske bøger.

Det smarte ved en tjeneste som Mofibo er at du kan have dine bøger med dig overalt. Du kan have dem i lommen på din smartphone eller i tasken på din computer eller tablet. Du kan sågar have dem med på ferie selvom du ikke har internet, ved at benytte Mofibo offline funktionen. Men mere om alle de smarte funktioner du får med Mofibo længere nede på siden.

Lydbøger på Mofibo

Som nævnt tidligere var lydbøger ikke tilgængeligt på Mofibo før 2015, men siden da er der kommet flere og flere lydbøger og de har nu næsten ligeså stor betydning for Mofibo som e-bøgerne har. Der er rigtig mange gode lydbøger på Mofibo i alle de forskellige genre, men vi prøver at gøre det nemmere for dig at finde de bedste lydbøger på Mofibo, ved at lave lister med dem.

Mofibos funktioner

Bogtjenesten Mofibo har en række funktioner der skal gøre læseoplevelsen meget bedre for dig. Uanset hvem du er vil du på den ene eller den anden måde få glæde at alle disse funktioner, som vi gennemgår herunder.

Brugerdefinerede læseindstillinger

En af de klart fedeste og mest brugbare funktioner er muligheden for at brugerdefinere udseendet af bogen du læser eller afspilningen af bogen du lytter til.

Brugerdefineret lydbøger

På lydbøgerne er der en række indstillinger der gør det mere optimalt for dig at høre en lydbog. De indstillinger du selv kan styre er:

 • Afspilningshastigheden (langsommere eller hurtigere)
 • Sleep-timer (automatisk stop af lydbogen)

Brugerdefineret e-bøger

E-bøgerne skal du ikke lytte til men se på og læse, derfor er de brugerdefinerede indstillinger endnu vigtigere her. De indstillinger du har mulighed for at redigere på e-bøger er:

 • Skærmens lysstyrke
 • Skriftstørrelse
 • Skrifttype (3 forskellige)
 • Bagrgundsfarve (lys, mørk el. hvid)

Mofibo offline lytning og læsning

En anden rigtig fed funktion hos Mofibo er muligheden for at downloade både lydbøger og e-bøger til offline læsning og lytning. Det kan du gøre nemt i deres app på bøde tablet og smartphone.

For at benytte denne funktion skal du tilføje bogen/bøgerne til din bogreol, hvorefter du kan downloade dem til offline brug. Funktionen er god at bruge hvis du skal på fx ferie eller et sted hen hvor der ikke er internet.

Bogreolen

Mofibo har lavet en funktion de klader ‘Min bogreol’ og det er lige præcis hvad det er, din digitale bogreol. Her kan du tilføje ligeså mange bøger du vil, så hver gang du støder på en nye bog du vil læse skal du bare tilføje den til din bogreol, hvor den vil ligge til du fjerner den igen.

Personlige boganbefalinger

Den sidste smarte funktion hos Mofibo er dens evne til at komme med relevante forslag til bøger du vil kunne lide. Jo mere du læser des bedre bliver Mofibo til at kende dine læsevanger og favorit genrer.

Mofibo på alle enheder

Tidligere var eg inde på hvad der egentlig var så smart ved tjenesten Mofibo og det smarteste ved Mofibo er uden tvivl at det giver dig muligheden for at læse eller lytte til bøger uanset hvor du er på alle dine enheder. Du kan nemlig bruge Mofibo på smartphone og tablet.

Mofibo app’en

Med Mofibos app kan du altid have den bog du er i gang med lige ved hånden. Deres app kan downloades både til android og iOS enheder. Det betyder at du via din tablet eller smartphone kan høre alle de lydbøger til vil på farten.

Mofibo web

Skulle du af og til være interesseret i at lytte til lydbøger på din computer, har Mofibo selvfølgelig også sørget for at have en web platform. Den finder du på Mofibo.com og her skal du bare logge ind og afspille den bog du er i gang med. På den måde kan du høre lydbøger mens du arbejder ved computeren.

Forlagssamarbejde

For at kunne tilbyde dig det store udvalg af lydbøger og e-bøger som Mofibo kan, kræver det et godt samarbejde med mange forskellige forlag. I blandt de forlag Mofibo samarbejder med er:

 • Gyldendahl
 • Tellerup
 • Politikens forlag
 • Egmont
 • Alvilda
 • Hr. Ferdinand forlag
 • Modtryk
 • People’s Press
 • Informations forlag

Det er blot nogle af de største forlagssamarbejder Mofibo har. Der ligger mange flere forlag bag alle de udgivelser man finder på Mofibo.

Mofibo svinger mellem en gratis prøveperiode på 14 dage og 30 dage, men nogle steder kan du høre gratis lydbøger i 30 dage el. mere. Vi holder vores side opdateret med de nyeste tjenester og gratis prøveperioder.

4 kommentarer til “Gratis Mofibo”

jeg har bookkmate igennem min mobil men er godt nok ved at være træt af den da jeg nu for anden gang oplever jeg læser en bog serie bla den jeg nu er igang med er på 15 bøger, så bliver man færdig med nr 13 og så er 14-15 der ikke som lyd men kun som læse

Hej Hanne

Tak for dit kommentar.

Jeg kan ikke sige, om du kan finde nr. 14-15 i den bogserie hos Mofibo, da jeg ikke kender bogserien. Men generelt kan du se Mofibos udvalg her: https://mofibo.com/dk/da/books/. Her kan du søge og se om Mofibo har dine ønskede bøger.

Forsat dejlig dag!

Man kan da ikke bruge mofibo fra PC/web, som I skriver… Man kan kun se abonnementsdetaljer hvis man logger ind på deres hjemmeside, som I henviser til. Eller??

Hej Susanne

Det har du helt ret i.
Det er en fejl fra vores side, som nu er rettet.

Tak for at gøre os opmærksom på det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *