Gratis Storytel

Opdatering: Storytel og Mofibo har slået sig sammen til Mofibo i Danmark. Du kan læse mere om Mofibo her.

Storytel er kongen af lydbøger på nettet og det har de været stort set siden de introducerede sig selv på det danske marked. Her på siden kan læse alt der er værd at vide om Storytel, samt se hvordan du får gratis lydbøger på Storytel.

Prøv Storytel gratis i 14 dage

14 dages gratis Storytel

Du kan prøve Storytel gratis i 14 dage uanset hvem du er. Den gratis prøveperiode på 14 dage er helt uden binding og kræver blot at du opgiver dine personlige oplysninger. Ønsker du ikke at fortsætte et abonnement hos Storytel til 129 kr./md. efter de 14 gratis dage, skal du bare opsige dit abonnement inden prøveperiodens udløb.

Om Storytel

Storytel er grundlagt af svenskerne Jonas Tellander og Jon Hauksson tilbage i 2015, men tog først navnet Storytel i brug i år 2007. I 2009 og medvirkede stifterne i det svenske investeringsprogram Draknästet (på dansk kendt som ‘Løvens Hule’). Her fik de en investering og siden er det kun gået en vej for Storytel, der blandt andet har opkøbt flere konkurrenter og er blevet børsnoteret.

Siden tjenesten startede har fokus været på lydbøger. Det har for dem handlet om at have det største udvalg af lydbøger på nettet siden de startede Storytel. Nu er det dog også muligt at læse e-bøger på Storytel og bogtjenesten er dermed blevet en komplet online abonnementservice med for brugere der gerne vil læse eller lytte til deres bøger digitalt.

Storytel er på mange måder blevet en stærk udfordre til ikke blot bogkøb som vi kender det, men også til musiktjenester som Spotify og Apple Music. Det er de fordi at man nu kan lytte til lydbøger på sin smartphone mens man har den i lommen, som man på samme måde høre musik. Storytel har bare den fordel at en bog byder på meget mere end musik gør og de er derfor blevet et alternativ til musiktjenester.

Lydbøger på Storytel

Storytel har altid haft lydbøger som deres primære produkt i abonnementstjenesten, derfor er de også lykkedes med at få nordens største udvalg af lydbøger på nettet. Du kan finde massere af lydbøger i alle genre især i krimigenren som er en af de mest populære. Der er også lydbøger både på dansk og på engelsk, hvis du skulle have interesse i at høre dem på et fremmedsprog og dermed blive bedre til det. Vi har selvfølgelig fokus på de lydbøger der kommer fra Storytel og her på siden kan du finde lister og anbefalinger til de bedste lydbøger i de forskellige genrer.

Storytel’s funktioner

Udvalget af bogtitler er selvfølgelig det primære hos en tjeneste som Storytel, men sekundært kommer de funktioner de tilbyder deres brugere. De funktioner der skal være med til at vælge Storytel frem for en anden tjeneste eller en almindelig bog og de funktioner er der mange gode af. Herunder gennemgår vi de forskellige funktioner der gør Storytel til noget unikt.

Offline lytning

Med offline lytning kan du høre dine bøger uden internet uanset hvor du er og hvilken enhed du er på, så længe du kan logge ind på din Storytel konto. Det er en genial funktion at tage i brug hvis du er på ferie eller af og til færdes i områder hvor internetforbindelsen er dårlig. Det kan anbefales at du altid har den bog du er i gang med downloadet til offline lytning. For at bruge offline lytning hos Storytel, skal du tilføje bogen til din boghylde først. Du kan læse mere om boghylde-funktionen længere nede.

Bogtips

En anden funktion der er værd at kende til hos Storytel, er deres bogtips funktion. Det er en funktion der ud fra de ting du bøger du læser, kommer med forslag til andre bøger du kunne være interesseret i. Den funktion bliver bedre og bedre til at kende dine yndlings genre og læsemønstre og bliver derfor også bedre til at komme med relevante forslag til nye lydbøger og e-bøger.

Boghylden

Vi har allerede været lidt inde på hvad boghylden er og at du skal bruge den hvis du vil have bøger i offline mode. På boghylden kan du tilføje ligeså mange bøger du vil og på den måde bruge den som din egen digitale bogreol, hvor alle de bøger du har læst og har lyst til at læse står.

Storytel originale bogserier

Da Storytel ejer flere forlag er de, som Netflix gør det med film og serier, begyndt at producerer deres egne bogserier. Det er originalt indhold lavet af Storytel, deres læsere og forfattere, som du kun kan få adgang til ved at være abonnent på Storytel. Dermed tilbyder de dig som Storytel bruger noget helt unikt indhold.

Storytel er tilgængelig på alle enheder

Du kan selvfølgelig få adgang til Storytel og alle dine bøger på en hvilken som helst enhed også uafhængigt af styresystem. Det betyder at du kan downloade Storytels app til smartphone og tablet både i App Store og Android Store. Derudover har de også en app til Windows phones.

Storytel og forlag

Storytel står i en unik situation på markedet i og med de både ejer forlag, samarbejder med forlag og producerer deres eget originale indhold. Dermed har de rig mulighed for at udbyde dig den største mængde af bogtitler samlet et sted.

Som sagt er Storytel en af de få lydbog apps der er forsvundet fra det danske marked, fordi Mofibo og Storytel er gået sammen. Du kan se de mange andre nye lydbogstjenester der er kommet til og hvor du kan høre gratis lydbøger her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *