Saxo Premium – Prøv gratis i 30 dage

Saxo Premium er online boghandelen Saxos sats på en bogtjeneste for streaming af lydbøger og e-bøger. Saxo Premium har kort tid på markedet men har allerede fusioneret med Politiken Books, som tidligere er kendt under navnet Riidr. De har et udvalg på mere end 60.000 bogtitler til alle aldre.

De tilbyder markedets længste gratis prøveperiode på hele 30 dage uden binding. Derefter fortsætter abonnementet til 99 kr./md. hvilket også er markedets billigste pris og med et abonnemnet får du også en række fordele på deres webshop.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1328959079&as=1233554277&t=2&tk=1″ button_text=”Prøv bogtjenesten gratis” button_alignment=”center” _builder_version=”4.0.2″ background_layout=”dark” hover_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_row _builder_version=”3.26.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.26.3″][et_pb_text _builder_version=”4.0.2″]

Om Saxo

Saxo er Danmarks ældste online boghandel og satte sine første spor helt tilbage i … De er og har altid kun være på det danske markedet, men er også klart de markedsledende indenfor online handel af bøger. Du får som regel markedets bedste priser på fysiske bøger og med deres nyoprettede Saxo Premium kan du nu være sikker på at få alle bøger til markedet bedste pris og med gratis fragt hver gang. Det er nemlig nogle af de fordele du får udover adgang til streaming af mere end 60.000 lydbøger og e-bøger.

Med Saxo Premium har de valgt at lave et abonnement med alt inkluderet, så du ikke skal tænke videre over dit valg. Saxo Premium blev først lanceret i 2018 på trods af de mange mange år Saxo har haft på det danske marked.

Saxo Premium anmeldelse

Da Saxo Premium streaming af lydbøger og e-bøger er en helt ny platform, kan man forvente at der går noget tid før det hele forløber problemfrit og alle de fede funktioner kommer til tjenesten, men alligevel må de kunne leve op til en lang række standarder for at det er interessant for os brugere at skifte til eller vælge Saxo Premium frem for andre tjenester. Vi har selvfølgelig taget et kig på tjenesten og prøvet den af, og ligesom med de andre bogtjenester kigger vi på:

  • Udvalget af lydbøger og e-bøger
  • App’ens funktionalitet
  • Pris og abonnement

Udvalg af lydbøger og e-bøger

Saxo Premiums app

Funktioner

Pris og abonnement

Konklusion

Lydbøger på abonnement er populært og det er godt at Saxo, der er Danmarks største online boghandel, har sluttet sig til markedet med denne model.