Bedste lydbog apps – 10 apps til lydbøger

Bogmarkedet er midt i en stor udvikling hvor det at læse bøger er gået fra de fysiske bøger til e-bøger og nu over til lydbøger. Denne side handler udelukkende om lydbøger og vi vil gerne gøre valget af lydbog app nemmere for dig og alle andre lydbog brugere.

Derfor har vi taget et kig på alle lydbog apps på markedet og kortlagt fordele og ulemper ved dem i en let overskuelig oversigt. Her er altså oversigten over de bedste lydbog apps og hvordan du kan høre gratis lydbøger hos dem.

Den bedste lydbog app

Den bedste lydbog app på markedet lige nu er ifølge os Chapter. Her får du en lydbog app med mere end 100.000 titler til bøde børn og voksne i en god blanding af kategorier, og så kan du oveni købet prøve lydbøger gratis i 30 dage uden binding.

✔ Prøv 30 dage gratis – uden binding
✔ 100.000+ lydbøger og e-bøger
✔ Pris fra kun 69 kr. md.
✔ Dansk lydbog app

Den billigste lydbog app

Den billigste lydbog app på markedet er lige nu Podimo med et abonnement til bare 59 kr. måneden. Der er et bredt udvalg af populære og nye lydbøger til børn og voksne, men herudover får du adgang til eksklusive podcasts, og Podimo kan også bruges som podcast app.

✔ Prøv 60 dage gratis – uden binding
✔ Tusindvis af populære lydbøger
✔ Pris kun 59 kr. md.
✔ Dansk app med eksklusive podcasts

Bedste lydbog app børn

Den bedste lydbog app for børn er uden tvivl Pickatale der gør rigtig meget for at gøre historier og læsning sjovt for børn. Det er mere end bare lydbøger til børn, det er et helt lærings- og underholdningsunivers for børn.

✔ 30 dage gratis – uden binding
✔ 1.000+ lydbøger og e-bøger til børn
✔ Pris kun 79 kr. md.
✔ Lær at læse funktion

Andre 8 gode apps til lydbøger

For at gøre artiklen så overskuelig som overhovedet muligt har jeg delt den lidt op, sådan at du først og fremmest kan læse lidt om de bedste lydbog apps, og når jeg siger der er flere “bedste apps” er det fordi de udemærker sig indenfor hver deres område fx bedst til børn el. bedst til engelske bøger.

Længere nede på siden har jeg valgt at liste resten af de lydbog apps der findes og skrevet lige meget om fordele og ulemper ved dem. Det er minimaler der gør forskellen på de mange lydbog apps, og vi anbefaler at prøve dem alle.

 1. Mofibo
 2. Bookbeat
 3. Nextory
 4. Pickatale (kun lydbog app til børn)
 5. Plusbog
 6. Tales
 7. Saxo Premium
 8. eReolen

I sidste ende er det nok en smule subjektivitet i disse anbefalinger, hvorfor du kan vælge at bruge vores sammenligning af lydbogstjenester der udelukkende tager udgangpunkt i håndgribelige parametre.

Mofibo lydbog app

Før var der både Mofibo og Storytel, men nu har de slået sig sammen og i Danmark hedder tjeneste Mofibo (a part of Storytel). Det betyder også at de to tjenester ikke længere konkurrerer med hinanden og derfor er det også Mofibo der af os må blive kåret til den bedste lydbog app på markedet. Det var den første i Danmark og det betyder at de bare har opbygget en række fordele over de andre, også i og med de nu er eget af Storytel.

Vi har lavet en grundigere anmeldelse af Mofibos app, men jeg vil her opridse bare nogle af de ting der gør Mofibo til det bedste valg. En af de største forcer er deres udvalg af lydbøger og e-bøger på mere end 60.000 titler, det er mest af alle lydbog apps. Derudover er deres udvalg også super bredt og der er mange bogtitler til både børn og voksne. Efter de er skiftet over til Storytels brugerflade er brugervenligheden er deres app også blevet mange gange bedre. Der er alle de funktioner man kan ønske sig i app’en, så som: offline lytning/læsning, personliggørelse af e-bøger, formidable bogtips baseret på det man læser og meget mere.

Mofibo tilbyder en prøveperiode på 14 dage, så du kan komme igang helt gratis uden binding. Find din første bog i dag og benyt deres gratis prøveperiode.

Audiobooks.com (bedst på engelsk)

Er du ligeglad med om du læser bøger på dansk eller engelsk, så kan Audiobooks.com måske være valget for dig. De er nemlig størst når det kommer til udvalg af engelske bøger og du kan i virkeligeheden finde mange mange flere bogtitler her end på nogen af de andre bog streamingtjenester.

Saxo Premium

Andre gode lydbog apps til børn

 • Pickatale
 • Fairytell
 • Maneno
 • Nick Stories

Apps til lydbøger på Engelsk

Nu har vi set på hvilke lydbog apps vi mener er de bedste indenfor deres respektive felter. Men det er ikke de eneste lydbog apps på markedet, så herunder har vi set nærmere på resten af dem. Der er ikke stor forskel på kvaliteten af dem der nævnes herunder og de bedste, det er blot små ting der gør at jeg vil foretrække ovennævnte apps frem for disse.

 • Audible
 • Audiobooks.com
 • Bookmate

Audible