Lydbog apps

Bogmarkedet er midt i en stor udvikling hvor det at læse bøger er gået fra de fysiske bøger til e-bøger og nu over til lydbøger. Denne side handler udelukkende om lydbøger og vi vil gerne gøre valget af lydbog app nemmere for dig og alle andre lydbog brugere.

Derfor har vi taget et kig på alle lydbog apps på markedet og kortlagt fordele og ulemper ved dem i en let overskuelig oversigt. Her er altså oversigten over de bedste lydbog apps og hvordan du kan høre gratis lydbøger hos dem.

De 5 bedste apps med lydbøger

For at gøre artiklen så overskuelig som overhovedet muligt har jeg delt den lidt op, sådan at du først og fremmest kan læse lidt om de bedste lydbog apps, og når jeg siger der er flere “bedste apps” er det fordi de udemærker sig indenfor hver deres område fx bedst til børn el. bedst til engelske bøger.

Længere nede på siden har jeg valgt at liste resten af de lydbog apps der findes og skrevet lige meget om fordele og ulemper ved dem. Det er minimaler der gør forskellen på de mange lydbog apps, og vi anbefaler at prøve dem alle.

 • Mofibo
 • Bookbeat
 • Chapter
 • Pickatale (til børn)
 • Nick Stories (til børn)

I sidste ende er det nok en smule subjektivitet i disse anbefalinger, hvorfor du kan vælge at bruge vores sammenligning af lydbogstjenester der udelukkende tager udgangpunkt i håndgribelige parametre.

Mofibo lydbog app (den bedste)

Før var der både Mofibo og Storytel, men nu har de slået sig sammen og i Danmark hedder tjeneste Mofibo (a part of Storytel). Det betyder også at de to tjenester ikke længere konkurrerer med hinanden og derfor er det også Mofibo der af os må blive kåret til den bedste lydbog app på markedet. Det var den første i Danmark og det betyder at de bare har opbygget en række fordele over de andre, også i og med de nu er eget af Storytel.

Vi har lavet en grundigere anmeldelse af Mofibos app, men jeg vil her opridse bare nogle af de ting der gør Mofibo til det bedste valg. En af de største forcer er deres udvalg af lydbøger og e-bøger på mere end 60.000 titler, det er mest af alle lydbog apps. Derudover er deres udvalg også super bredt og der er mange bogtitler til både børn og voksne. Efter de er skiftet over til Storytels brugerflade er brugervenligheden er deres app også blevet mange gange bedre. Der er alle de funktioner man kan ønske sig i app’en, så som: offline lytning/læsning, personliggørelse af e-bøger, formidable bogtips baseret på det man læser og meget mere.

Mofibo tilbyder en prøveperiode på 14 dage, så du kan komme igang helt gratis uden binding. Find din første bog i dag og benyt deres gratis prøveperiode.

Fairytell lydbog app (bedst til børn)

Saxo Premium (bedst til prisen)

Audiobooks.com (bedst på engelsk)

Er du ligeglad med om du læser bøger på dansk eller engelsk, så kan Audiobooks.com måske være valget for dig. De er nemlig størst når det kommer til udvalg af engelske bøger og du kan i virkeligeheden finde mange mange flere bogtitler her end på nogen af de andre bog streamingtjenester.

De andre apps med lydbøger

Nu har vi set på hvilke lydbog apps vi mener er de bedste indenfor deres respektive felter. Men det er ikke de eneste lydbog apps på markedet, så herunder har vi set nærmere på resten af dem. Der er ikke stor forskel på kvaliteten af dem der nævnes herunder og de bedste, det er blot små ting der gør at jeg vil foretrække ovennævnte apps frem for disse.

 • Nextory
 • eReolen
 • Audible
 • Audiobooks.com
 • Bookmate
 • Saxo Premium
 • Fairytell
 • Maneno

Audible

Politiken Books

Maneno

Bedste lydbog apps til børn

Bedste lydbog apps med engelske lydbøger