Kategorier
Alt

Imperiet lydbog

Imperiet er den syvende bog i Ravn-serien af Michael Katz Krefeld. Det er en krimiserie der handler om Thomas “Ravn” Ravnsholdt der er privatdetektiv og kriminalbetjent. Det er en prisvindende serie oversat til 20 sprog og med den nye bog fortsætter de gode fortællinger lidt endnu.

Vi har også skrevet en længere artikel om Ravn-serien, som du kan komme i gang med høre helt gratis på Bookbeat i de første 30 dage uden binding via linket herunder.

Bookbeat logo

✔ 45 dage gratis uden binding
✔ 200.000+ lydbøger og e-bøger
✔ Pris fra kun 79 kr. md.

Hvad handler Imperiet af Michael Katz Krefeld om?

Imperiet lydbog

I denne bog kommer Ravn på en ny sag. Denne gang bliver han involveret i en kidnapningssag og en kamp om et finansimperiums fremtid, da rigmandsdatteren Christiane Saxenholm bliver kidnappet. Ravn bliver hyret af en advokat og får til opgave at aflevere løsesummen for Christiane.

Det viser sig dog ikke at være så lige til og ret hurtigt må advokaten Miriam og Ravn se sig selv fanget i et større magtspil om familien Saxenholms formue og imperie.

Du kan høre bogen på Bookbeat – gratis og uforpligtende i 30 dage, hvor du som sagt også finder resten af Ravn-serien som lydbog.

Anmeldelser af bogen

Til tider kan det være svært at køre en succesfuld bogserie videre med samme succes, da læserne og anmelderne begynder at få højere og højere forventninger og alle har deres favorit bøger i sådan en serie, som de nye bøger i serien også skal leve op til. Det lader dog til at Michael Katz Krefeld for syvende gang har haft succes med dette, hvor du herunder kan se mediernes anmeldelser:

  • Jylland-Posten – 4 ud af 6 stjerner
  • Berlingske – 4 ud af 6 stjerner
  • Politiken – 3 ud af 6 hjerter
  • Bogfidusen – 5 ud af 6 stjerner
  • Krummes Krummelurer – 4 ud af 5 hjerter
  • Findals krimiside – 4 ud af 5 hjerter
  • Fru Thulstrup – 4 ud af 6 stjerner

Ligesom medier og selvstændige boganmeldere har givet bogen gode anmeldelser er den også blevet taget godt imod blandt de mange faste læsere når man ser på anmeldelserne der er givet hos boghandlerne.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Michael Katz Krefeld er en bestseller forfatter mest kendt for hans Ravn-serie om Thomas “Ravn” Ravnsholdt, som denne bog – Imperiet – også er en del af. Ravn-serien er prisvindende og oversat til mere end 20 forskellige sprog.

Det er ikke de eneste bøger som forfatteren står bag, han har nemlig også skrevet og udgivet en række andre bøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *