Kategorier
Alt

Jytte vender tilbage lydbog

Du kan måske huske lydbogen Jytte fra marketing er desværre gået for i dag, nu er der endelig en efterfølger på denne efterhånden klassiske bog fra Morten Münster. Den bog hedder Jytte vender tilbage: Den umoderne guide til at skabe forandringer imod alle odds.

Hvad kan du forvente af Jytte vender tilbage lydbogen? Du kan høre den gratis som lydbog hos Bookbeat via linket herunder og selv finde us af hvad den handler om, og hvor god bogen er. Du kan selvfølgelig også læse lidt videre i denne artikel om netop Jytte vender tilbage bogen.

Bookbeat logo

✔ 45 dage gratis uden binding
✔ 200.000+ lydbøger og e-bøger
✔ Pris fra kun 79 kr. md.

Hvad handler Jytte vender tilbage om?

Morten Münster - Jytte vender tilbage lydbog

Jytte fra marketing er desværre gået for i dag handlede om adfærdsdesign – og om at ændre adfærd som menneske. Jytte vender tilbage er selvfølgelig en fortsættelse af dette, da forfatteren Morten Münster er ekspert i netop det emne.

Jytte vender tilbage tager fat i hverdagens mange problemstillinger og hjælper dig med at overkomme dem ved at skabe forandringer. Han tager en masse velkendte hverdagssituationer op fra både hjemmet og arbejdet, som vi alle kan relatere til og fortæller blandt andet om:

 • Hvad køen i Netto kan lære dig om, hvorfor forandringer går så langsomt
 • Hvad en hummer kan lære dig om, hvorfor kollegaerne er demotiverede
 • Hvorfor Randers Kommunes strategi ligner angrebsmanualen fra D-dag (og hvorfor det ikke er et kompliment)
 • Hvorfor det er tåbeligt at arbejde på at ændre andres ’mindset’
 • Hvorfor motivation er overvurderet, og hvad du skal gøre i stedet
 • Hvorfor det er en konkurrencefordel at være uambitiøs

På sædvanligvis gør han det med et humoristisk præg og humoristiske fortællinger. Bogen er dog baseret på reel forskning og viden han har opbygget sig gennem en 40 år lang karriere indenfor adfærdsdesign.

Hvem er bogen for?

Bogen henvender sig til dig der gerne vil skabe forandringer. Det kan være du arbejder som leder i en virksomhed, er en del af et kommunalt projektteam el. bare gerne vil skabe forandringer på hjemmefronten. Det handler om at skabe forandring på alle niveauer i organisationer og forhold.

Ligesom Jytte fra marketing… henvender bogen sig primært til erhvervsfolk der gerne vil skabe forandringer i deres organisation. Modsat handler denne bog mere om at gøre det internt blandt kollegaer.

Jytte vender tilbage anmeldelser

Det er en bog der endnu en gang har modtaget gode anmeldelser af såvel brugere som professionelle anmeldere. Du kan se et udpluk af mediernes anmeldelser herunder:

 • Jyllands-Posten – 4 ud af 6 stjerner
 • Børsen – 5 ud af 6 stjerner
 • Bogfinken – 5 ud af 5 stjerner
 • InsideBusiness – 5 ud af 6 stjerner

“Både oplysende og underholdene.”

djøfbladet

Der er altså gode grunde til at læse forsættelsen til Jytte fra Marketing… hvis du er til den slags bøger.

Forfatteren Morten Münster

Morten Münster er grundlæggende ekspert i adfærdsdesign og en af de førende på området. Derudover er han bestseller forfatter, grundlægger af konferencen Behavers der handler om adfærd og forandringer, og så har han arbejdet med at implementere siden viden i store organisationer som NATO, Novo Nordisk, Nordea, Adidas m.f.

Han bliver brugt som ekspert på emnet adfærd i medierne og har været skribent på Børsen og Politiken med over 100.000 læsninger. Dette er ikke hans første bog, men den tredje i rækken bestående af:

 • Personlig indflydelse – Sådan flytter du mennesker, holdninger og produkter
 • Jytte fra marketing er desværre gået for i dag – Sådan bruger du adfærdsdesign til at skabe forandringer i den virkelige verden
 • Jytte vender tilbage – Den umoderne guide til at skabe forandringer mod alle odds

Det er ikke utænkeligt at Morten Münster i fremtiden vil udgive flere bøger om Jytte el. bare adfærdsdesign generelt, da det bliver en vigtigere og vigtigere del af organisationers succes.

Hvad laver Morten Münster?

Udover at være bestseller-forfatter er Morten Münster førende ekspert indenfor området adfærdsdesign. Han rådgiver store virksomheder og organisationer om adfærd og om at skabe forandringer der gør en forskel. Han er også foredragsholder og grundlægger af konferencen Behavers.

Hvad koster Morten Münster?

Morten Münster har en online MasterClass i adfærdsdesign du kan deltage i for 4.000 kr. ex. moms. Du kan også hyre Morten til foredrag, men her skal du kontakte ham for at få en pris.

Hvor mange bøger har Morten Münster skrevet?

Morten Münster har skrevet 3 bøger om adfærdsdesign: Personlig Indflydelse, Jytte fra marketing er desværre gået for i dag og Jytte vender tilbage.

Hvor er Jytte fra marketing?

Hun er desværre gået for dag, og du må læse e-bogen el. høre lydbogen for at finde ud af hvor hun gik hen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *