Kategorier
Alt

Kaninen der så gerne ville sove lydbog

Har man børn er en god godnathistorie noget af det vigtigste at ligge inde med. En af de bedste og mest populære godnathistorier for børn for tiden, er Kaninen der så gerne ville sove som du kan afspille som lydbog for dine børn eller læse som e-bog.

Gratis på lydbog og e-bog

Kender du ikke bogen så er den bestemt et lyt el. læs værd. Du kan finde den hos Mofibo, som du kan prøve gratis i 14 dage uden binding. Du kan altså afspille Kaninen der så gerne ville sove som lydbog el. læse den som e-bog gratis for dine børn, sammen med resten af Mofibos store udvalg af børnebøger.

Om bogen

Kaninen der så gerne ville sove lydbogBogen er en ny måde at fortælle en godnathistorie på, der benyttes en fortælle teknik der langsomt får dit barn til at slappe af og til sidst falde i søvn. Ligeledes er sprogbruget i bogen meget beroligende og det samme er tonen og sammensætningen af ordene.

Bogen er efterhånden verdenskendt og handler om Kalle Kanin der så gerne vil sove, men han kan bare ikke falde i søvn. I sin jagt på søvnen møder han en masse venner og bliver efterhånden mere og mere træt for til sidst at falde i søvn. Succeshistorien er lynhurtigt blevet udgivet i over 40 lande og det er den fordi den virker, bare spørg forældre der har brugt den.

Det med småt

Originaltitel: Kaninen som så gärna ville somna

Forfatter: Carl-Johan Forssén Ehrlin

Oplæser: Lars Thiesgaard

Tid: 30 minutter

Sider: 29

Forlag: Forlaget Alvilda

Udgivet: 26-04-2016 (lydbog) og 18-11-2015 (e-bog)

De andre der så gerne ville sove lydbog

Efter den store succes om Kalle Kanin der så gerne ville sove, er der produceret og udgivet 2 bøger mere med samme fortællerteknik, men med henholdvis en Elefant og en Traktor som hovedrolle i bogen. Begge er det fremragende fortællinger som kan være gode for variationens skyld eller hvis dit barn fx er mere vild med traktorer og elefanter end kaniner. De to bøger hedder:

  • Elefanten der så gerne ville sove
  • Traktoren der så gerne ville sove

Disse bøger kan også findes som både lydbog og e-bog hos Mofibo, som du altså kan prøve gratis i 14 dage uden binding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *