Kategorier
Alt

Lydbøger af Bjarne Reuter (Zappa, 7.a, Busters verden m.m.)

De fleste er vokset op med Bjarne Reuters fantastiske bøger (som f.eks. Zappa, 7.a, Busters verden mv.). Vil du gerne have, at dit barn også vokser op med de samme historier (eller måske vil du gerne selv mindes tilbage til din barndom), så har jeg en god nyhed til dig.

For du kan nemlig høre Bjarne Reuters mest populære bøger som lydbøger hos Mofibo. Og endnu bedre – du kan prøve Mofibo fuldstændig gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger. Så ønsker du ikke at forsætte dit abonnement efter prøveperioden, kan du sagtens opsige dit abonnement inden da (det koster dig altså ikke noget at prøve det).

Herunder er der samlet de mest populære bøger fra Bjarne Reuter, som du kan høre hos Mofibo.

Zappa

Zappa lydbog gratisI bogen Zappa møder vi drengen Bjørn, som langsomt er ved at blive voksen. Bjørn og hans venner, Mulle og Uffe, bor i et arbejderhjem i Brønshøj i begyndelsen af 1960’erne. Her lærer de om kærlighed, ondskab mv. Men da vennegruppen møder Sten, som kommer fra et velhavende miljø, bliver deres venskab sat på en alvorlig prøve. En magtkamp lurer under overfladen. Zappa blev filmatiseret af Bille August i 1983.

Hør lydbogen gratis

7.a

7a lydbog gratisI 7.a. følger vi en 7. klasse, som skal på hyttetur på et gammelt pensionat kaldet “Pemba”. Selvom alt burde være godt, finder de hurtigt ud af, at alt ikke er som det skal være på det gamle pensionat. De finder nemlig ud af, at der er en skæbnesvanger sammenhæng mellem dem og et skib, som engang forsvandt. Kommer de mon nogensinde hjem fra hytteturen? 7.a er senere blevet filmatiseret under titlen Skyggernes Hus.

Hør lydbogen gratis

Busters verden

Busters verdenBusters verden er en klassiker og er en fantastisk historie Buster Oregon Mortensen, som bestemt ikke er en helt almindelig dreng. Buster er klassens mest upopulære dreng. Hans klassekammerater driller ham ved f.eks. at tage hans tøj. Men alt ikke dårligt for Buster. For han får et godt job hos det lokale ismejeri, og så er han ikke mindst rigtig god til at trylle. Busters verden er første bog i triologien om Buster. De andre to bøger kan også høres hos Mofibo.

Hør lydbogen gratis

En som hodder

En som hodderEn som Hodder er en Bjarne Reuters andre meget populære bøger. Her følger vi Hodder, som går i 3. klasse. Hans klassekammerater synes han er en smule mærkelig. Derfor har han ikke rigtig nogle venner, og holder sig mest for sig selv, hvor han lever i sin egen fantasiverden. Men en nat kommer der en fe til Hodder og beder ham om at redde verden – intet mindre. Det er en mission som kræver en ekspedition.

Hør lydbogen gratis

Kaptajn Bimse #1-6

Kaptajn Bimse lydbogKaptajn Bimse er hovedperson i Bjarne Reuters seks fantastiske børnebøger: Kaptajn Bimse og GoggelettenKaptajn Bimse og Kong KylieKaptajn Bimse i SaltimboccaKaptajn Bimses julKaptajn Bimse i Ottomanien og Kaptajn Bimse og den forstenede skat. Du kan høre alle seks bøger hos Mofibo. Kaptajn Bimse er luftkaptajn på det gule propelfly Zanzibar. Selvom han altid er lettere forvirret, klarer han sig altid ud af kritiske situationer.

Hør lydbogen gratis

Ovenstående er blot et udvalg af bøger fra Bjarne Reuter, som du kan høre som lydbog på Mofibo. Udover ovenstående kan du også høre følgende andre bøger på Mofibo:

Prøv Mofibo gratis i 14 dage og få adgang til Bjarne Reuters fantastiske univers med det samme (+ alle de andre gode lyd- og e-bøger fra Mofibo). Nogle af ovenstående bøger fra Bjarne Reuters kan også læses som e-bog på Mofibo.

Har du spørgsmål eller lignende, så skriv nede i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *