Kategorier
Alt

Hør de 7 Harry Potter lydbøger gratis

Vidste du at den første Harry Potter bog snart har 25-års jubilæum? Dengang fandtes lydbogen nærmest ikke og alligevel har Harry Potter bøgerne formået at forblive blandt de mest populære bøger og lydbøger lide siden.

Du kan høre alle 7 Harry Potter lydbøger gratis online i en af de populære lydbog apps du finder på listen herunder:

 • Mofibo
 • Bookbeat
 • Chapter
 • Nextory

Harry Potter lydbøger på Dansk og Engelsk

Alle 7 bøger kan hos ovenstående streamingtjenester høres på både Dansk og Engelsk. Herunder kan du læse mere om hvert enkelt bog og få genopfrisket titel og handling.

Harry Potter og De Vises Sten lydbog

Engelsk titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Spilletid: 9 timer 41 minutter

Oplæser: Jesper Christensen

Harry-Potter-og-de-vises-sten

Harry Potter og De Vises Sten er den første bog blandt de 7 bøger. Her følger vi den forældreløse dreng, Harry Potter, som vokser op blandt sin tante, onkel og fætter. Ved sin 11-årige fødselsdag finder Harry dog ud af, at han ikke er helt ligesom de andre børn. Han er nemlig en troldmand. Han bliver derfor optaget på troldmandsskolen Hogwarts, og han finder hurtigt ud af, at hans historie ikke er helt ligesom hans tante og onkel har fortalt ham.

Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer lydbog

Engelsk titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Spilletid: 9 timer 41 minutter

Oplæser: Jesper Christensen

Harry_Potter_og_Hemmelighedernes_Kammer

Det er blevet andet skoleår for Harry og hans venner på Hogwarts. Da der begynder at dukke en række beskeder op på skolen om, at “Hemmelighedernes Kammer” er blevet åbnet, og alle elever som ikke er fuldblods troldmænd vil blive dræbt af “Slytherins arvetager”, begynder panikken at brede sig på skolen. Harry og hans venner Ron og Hermione begynder derfor at undersøge disse angreb. Dette leder dem ind i et dystert mysterium.

Harry Potter og Fangen fra Azkaban lydbog

Engelsk titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Spilletid: 9 timer 41 minutter

Oplæser: Jesper Christensen

Harry-Potter-og-Fangen-fra-Azkaban

Det er nu blevet tid til Harry 3 år på Hogwarts. Den meget farlige fange, Sirius Black, er undsluppet fra troldmandsfængslet. Dette er især en situation som er alvor for Harry, da Sirius Black specielt er ude efter Harry. Harry er derfor nødt til at blive på Hogwarts hele tiden, da det er det eneste sted, hvor han er i sikkerhed. Men selvom han er i sikkerhed på Hogwarts, så kommer Harry, Ron og Hermione igen til at stå overfor sort magi.

Harry Potter og Flammernes Pokal lydbog

Engelsk titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Spilletid: 9 timer 41 minutter

Oplæser: Jesper Christensen

Harry-Potter-og-Flammernes-Pokal

Det er blevet fjerde år på Hogwarts og i år er det blevet tid til verdensmesterskabet i Quidditch, hvor de bedste trolmænd og hekse skal kæmpe mod hinanden i den magiske verdens foretrukne sportsgren. Men hvad der begynder som en festlig begivenhed udvikler sig til en række dramatiske begivenheder som viser, at Lord Voldemort er ved at få sine kræfter tilbage. Det tyder på, at der denne gang venter udfordringer for Harry, som er mere end han kan magte.

Harry Potter og Fønixordenen lydbog

Engelsk titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Spilletid: 9 timer 41 minutter

Oplæser: Jesper Christensen

Harry-Potter-og-Fønixordenen

Efter endnu en forfærdelig sommerferie i selskab med familien Dursley længtes Harry efter at vende tilbage Hogwarts. Især vil han vide, hvorfor Hermione og Ron ikke har kontaktet ham hele sommerferien. Det viser sig, at folk har haft travlt med at genskabe Fønixordenen. En orden som skal beskytte Harry mod Voldemort. Der venter sig endnu et vild år for Harry på Hogwarts.

Harry Potter og Halvblodsprisen lydbog

Engelsk titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Spilletid: 9 timer 41 minutter

Oplæser: Jesper Christensen

Harry-Potter-og-Halvblodsprisen

Efter Harrys gudfar, Sirius, blev dræbt og den gruopvækkende kamp mod Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi, bruger Harry de første uger at sommerferien på at ligge i sengen og sørge. Harry venter på Dumbledore, som har lovet at komme og fortælle ham sammenhængen mellem ham og Voldemort. Men det bliver ikke helt som Dumbledore har lovet, for udenfor er krigen mellem det gode og onde for alvor begyndt.

Harry Potter og Dødsregalierne lydbog

Engelsk titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone

Spilletid: 9 timer 41 minutter

Oplæser: Jesper Christensen

Harry-Potter-og-Dødsregalierne

Harry Potter og Dødsregalierne er den sidste bog i denne fantastiske historie. Her får vi det længe ventet opgør mellem Harry Potter og Lord Voldemort. Sammen med Ron og Hermione er Harry blevet sendt på den farlige mission af ødelægge Voldemorts tilbageværende Horcruxer, så verden ikke bliver et mørkt og dystert sted. Men hvor skal de lede? Og tid har de heller ikke meget af, for Voldemort leder efter Harry.

Hvad hedder Harry Potter lydbøgerne på Engelsk?

Alle Harry Potter bøgerne kan du finde som lydbog på de danske lydbog apps. Du kan dermed også høre dem gratis i den begrænsede prøveperiode.

 1. Harry Potter and the Philosopher’s Stone
 2. Harry Potter and the Chamber of Secrets
 3. Harry Potter and the Prisoner from Azkaban
 4. Harry Potter and the Goblet of Fire
 5. Harry Potter and the Phoenix Order
 6. Harry Potter and the Half Blood Prince
 7. Harry Potter and the Deathly Hallows

Hvad hedder Harry Potter lydbøgerne på Tysk?

Desværre kan du ikke høre Harry Potter lydbøgerne på Tysk hos nogle af de danske lydbogstjenester, men du kan til gengæld finde dem hos den internationale lydbogsapp Audible, hvor du kan få første eksemplar gratis.

 1. Harry Potter und die Weises Stein

Så bliver det vist ikke nemmere at komme i gang med Harry Potter bøger. Alle lydbøger læses desuden op af skuespilleren Jesper Christensen, som gør det fremragende i rollen som oplæser.

Lydbogsoplæsere til Harry Potter

Dansk oplæser: Jesper Christensen

Engelsk oplæser: Stephen Fry

Tysk oplæser:

Hvor kan man høre Harry Potter lydbog?

Sidst men ikke mindst vil jeg lige runde artiklen af med en altid opdateret sektion over hvilke lydbogstjenster du kan høre Harry Potter hos. Udover dem vi nævner øverst i artiklen (vores favoritter) kan der være enkelte andre tjenester hvor de til tider vil være tilgængelige, og du kan se om de er det herunder.

Harry Potter Bookmate

Harry Potter eReolen

Harry Potter Saxo

Kan jeg høre Harry Potter lydbog på Mofibo?

Hvis du ikke er stødt på Mofibo før, så er Mofibo en streamingtjeneste for lyd- og e-bøger. Dvs. du for et fast beløb om måneden kan lytte/læse til deres mere end 40.000 forskellige lyd- og e-bøger. Du kan endda downloade dem til offline brug, så du kan høre Harry Potter som lydbog uden interforbindelse (f.eks. i flyet på vej til din feriedestination).

Et abonnement koster normalt 129 kr. om måneden. Men du kan prøve det fuldstændig gratis i 14 dage. Der er ingen bindinger. Så finder du ud af, at det ikke er noget for dig – så kan du sagtens opsige dit abonnement og du har ingen penge mistet.

Når nu du er interesseret i Harry Potter lydbøgerne, kunne du måske også være interesseret i at finde ud af hvor du kan se Harry Potter film gratis.

Har du spørgsmål eller lignende, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *