Kategorier
Alt

Prøv Bookmate gratis i 7 dage

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.4.1″ use_custom_width=”on” custom_width_px=”800px” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_post_title _builder_version=”3.4.1″ meta=”off” /][et_pb_text _builder_version=”3.16″ background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Bookmate er en bogtjeneste der fungerer ligesom Storytel og Mofibo. Dog har de et mindre dansk udvalg end Mofibo og Storytel. Men til gengæld har de mange bøger på mange andre sprog – mere end 850.000 bøger på mere end 10 forskellige sprog.

Bookmate tilbyder en gratis prøveperiode, så du kan vurdere om det er noget for dig (se også andre bogtjenester, hvor du kan prøve dem gratis/de er gratis for altid).

Prøv gratis Bookmate i 7 dage

Du kan oprette en bruger hos Bookmate og få adgang til alle deres lydbøger. Her kan du prøve deres abonnement gratis i 7 dage, men derefter skal du dog af med 129 kr. om måneden for at beholde adgang til deres udvalg.

Prøv Bookmate gratis

Har du spørgsmål, så skriv endelig nede i kommentarfeltet.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *